Architect in Vught, Den Bosch of Rosmalen

Dick vd Heijden Architectenbureau

Ontwerp, bouw en verbouw woningen regio Den Bosch, Vught en Rosmalen

Dick vd Heijden Architectenbureau in Berlicum verzorgt al meer dan 90 jaar het ontwerp, de bouw en verbouw van onder meer woningen, winkels en bedrijfspanden in Den Bosch en de omliggende regio. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je bouw- of verbouwplannen hebt en op zoek bent naar een architect of architectenbureau die in Rosmalen en Vught actief is en jouw project precies naar jouw wensen kan vormgeven.

Wij werken al bijna een eeuw lang voor particulieren, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, bedrijven en instellingen in en rond 's-Hertogenbosch. Je vindt de fraaie ontwerpen van ons architectenbureau in bijv. Rosmalen, Heesch, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Bernheze, Oss, Geffen en Vorstenbosch. Ook hebben we als architect in o.a. Vught, Den Dungen, Nistelrode en Nuland diverse markante en bekende boerderijen, woningen, scholen en winkels neergezet. Je vindt in de hele regio voorbeelden van recente nieuw- en verbouwprojecten van Dick vd Heijden Architectenbureau. Zo heeft ons architectenbureau in Vught het ontwerp voor de herbouw van een boerderijwoning aan de Bergenhuizenstraat gemaakt. Ook hebben we onlangs als architect in Rosmalen de uitbreiding en verbouw van een woonhuis aan de Sportlaan voor ons rekening genomen.

 

Dick vd Heijden Architectenbureau helpt je met de bouw of verbouw van ieder onroerend goed. We verzorgen het vakkundige ontwerp van je woning, winkelruimte, horecaonderneming, boerderij, loods, tuinhuis, opslagruimte of kantoorpand. Je kunt bij ons ook terecht voor de restauratie, het herstel of de uitbouw van oudere panden. Onze ontwerpen zijn mooi, functioneel en altijd gericht op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Door onze kennis van de regio weten we bovendien precies hoe we een ontwerp moeten maken dat perfect in de omgeving past. We kunnen je hiernaast ook helpen met duurzaam bouwen en geven advies over onder meer installaties en te gebruiken materialen. Door onze jarenlange expertise kunnen we je ook precies vertellen wat er komt kijken bij grote verbouwingen, bijvoorbeeld met het indienen een bouwaanvraag.

 

Wanneer je dus op zoek ben naar een architect of architectenbureau in Vught, Deb Bosch of Rosmalen die de regio echt goed kent, neem dan contact op met Dick vd Heijden Architectenbureau.

Je woning laten ontwerpen door jouw architect in Den Bosch en omstreken

Een woning ontwerpen is een specialistische klus en die besteed je uit aan een professional. Architectenbureau Dick van der Heijden is het juiste adres voor het ontwerpen van je droomwoning in Den Bosch en omstreken. In overleg met jou als opdrachtgever maak ik graag een passend ontwerp dat aansluit bij je wensen omtrent een nieuwe woning. Uiteraard neem ik ook het thema 'duurzaamheid' mee in het ontwerp en werk ik aan een woning die klaar is voor de toekomst.

 

Bedrijfspand laten ontwerpen door een architect

Ben je ondernemer en wil je een bedrijfspand laten ontwerpen? Werk samen met een architect voor het ontwerp van een kantoorpand/bedrijfsruimte dat staat en doe hiervoor een beroep op mijn Architectenbureau Dick van der Heijden. Ik ben onder andere actief in de regio Den Bosch en heb jarenlange ervaring in het ontwerpen van zowel woningen als kantoorpanden. Ook voor een aanbouw of renovatie-ontwerp zit je bij mij goed.

 

Waarom je kiest voor de expertise van Dick vd Heijden Architectenbureau?
Een huis bouwen of bedrijfspand laten ontwerpen is een intensieve klus en daarom neem je liever iemand in de arm die kennis van zaken heeft. Het proces is meer dan vertalen van de wensen van de opdrachtgever, ook bestemmingsplan, welstand, technische voorschriften uit bouwbesluit e.d. worden meegenomen in het ontwerp. Natuurlijk wil je ook weten wat de kosten zijn voor het ontwerp- en bouwtraject. Architectenbureau Dick van der Heijden neemt alle tijd voor jouw wensen en ideeën en zet ze om in een verrassend resultaat. Uiteraard doe ik dat in goed overleg met jou als opdrachtgever en voorzie ik je van een passende offerte.