Architect in Vught of Rosmalen e.o : architectenbureau Dick van der Heijden

 

Ontwerp, bouw en verbouw woningen regio Den Bosch, Vught en Rosmalen

 

Architectenbureau Dick van der Heijden in Berlicum verzorgt al 90 jaar het ontwerp, de bouw en verbouw van onder meer woningen, winkels en bedrijfspanden in Den Bosch en de omliggende regio. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je bouw- of verbouwplannen hebt en op zoek bent naar een architect of architectenbureau die in Rosmalen en Vught actief is en jouw project precies naar jouw wensen kan vormgeven.

Wij werken al bijna een eeuw lang voor particulieren, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, bedrijven en instellingen in en rond 's-Hertogenbosch. Je vindt de fraaie ontwerpen van ons architectenbureau in bijv. Rosmalen, Heesch, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Bernheze, Oss, Geffen en Vorstenbosch. Tevens hebben we als architect in o.a. Vught, Den Dungen, Nistelrode en Nuland diverse markante en bekende boerderijen, woningen, scholen en winkels neergezet. Je vindt in de hele regio voorbeelden van recente nieuw- en verbouwprojecten van Architectenbureau Dick van der Heijden. Zo heeft ons architectenbureau in Vught het ontwerp voor de herbouw van een boerderijwoning aan de Bergenhuizenstraat gemaakt. Ook hebben we onlangs als architect in Rosmalen de uitbreiding en verbouw van een woonhuis aan de Sportlaan voor ons rekening genomen.

Architectenbureau Dick van der Heijden helpt je met de bouw of verbouw van ieder onroerend goed. We verzorgen het vakkundige ontwerp van je woning, winkelruimte, horecaonderneming, boerderij, loods, tuinhuis, opslagruimte of kantoorpand. Je kunt bij ons ook terecht voor de restauratie, het herstel of de uitbouw van oudere panden. Onze ontwerpen zijn mooi, functioneel en altijd gericht op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Door onze kennis van de regio weten we bovendien precies hoe we een ontwerp moeten maken dat perfect in de omgeving past. We kunnen je hiernaast ook helpen met duurzaam bouwen en geven advies over onder meer installaties en te gebruiken materialen. Door onze jarenlange expertise kunnen we je ook precies vertellen wat er komt kijken bij grote verbouwingen, bijvoorbeeld met het indienen een bouwaanvraag.

Wanneer je dus op zoek ben naar een architect of architectenbureau in Vught of Rosmalen die de regio echt goed kent, neem dan contact op met Architectenbureau Dick van der Heijden.