Architect in Den Bosch 

Dick vd Heijden Architectenbureau

Een woning laten ontwerpen door jouw architect in Den Bosch en omstreken

Een woning ontwerpen is een specialistische klus en die besteed je uit aan een professional. Architectenbureau Dick van der Heijden is het juiste adres voor het ontwerpen van je droomwoning in Den Bosch en omstreken. In overleg met jou als opdrachtgever maak ik graag een passend ontwerp dat aansluit bij je wensen omtrent een nieuwe woning. Uiteraard neem ik ook het thema 'duurzaamheid' mee in het ontwerp en werk ik aan een woning die klaar is voor de toekomst.

 

Bedrijfspand laten ontwerpen door een architect

Ben je ondernemer en wil je een bedrijfspand laten ontwerpen? Werk samen met een architect voor het ontwerp van een kantoorpand/bedrijfsruimte dat staat en doe hiervoor een beroep op mijn Architectenbureau Dick van der Heijden. Ik ben onder andere actief in de regio Den Bosch en heb jarenlange ervaring in het ontwerpen van zowel woningen als kantoorpanden. Ook voor een aanbouw of renovatie-ontwerp zit je bij mij goed.

 

Waarom je kiest voor de expertise van Dick vd Heijden Architectenbureau?
Een huis bouwen of bedrijfspand laten ontwerpen is een intensieve klus en daarom neem je liever iemand in de arm die kennis van zaken heeft. Het proces is meer dan vertalen van de wensen van de opdrachtgever, ook bestemmingsplan, welstand, technische voorschriften uit bouwbesluit e.d. worden meegenomen in het ontwerp. Natuurlijk wil je ook weten wat de kosten zijn voor het ontwerp- en bouwtraject. Architectenbureau Dick van der Heijden neemt alle tijd voor jouw wensen en ideeën en zet ze om in een verrassend resultaat. Uiteraard doe ik dat in goed overleg met jou als opdrachtgever en voorzie ik je van een passende offerte.

 

Algemene Voorwaarden
Opdrachten worden uitgevoerd volgens de DNR 2005 (De Nieuwe Regeling 2005, rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur) met toelichting DNR 2005. Opdrachten voor particuliere opdrachtgevers worden uitgevoerd volgens de Consumentenregeling 2006 (CR 2006 Algemene voorwaarden consument - architect).