Architect in Den Bosch en omstreken

Op zoek naar een architect in regio Den Bosch?

Een huis dat helemaal naar jouw wensen is gebouwd: wie wil dat nou niet? Het is zeker mogelijk om deze droom werkelijkheid te maken. In dat geval moet je wel een ervaren architect inschakelen met de juiste aandacht voor jouw wensen. Woon je in Den Bosch en omstreken? Dan is Architectenbureau Dick van der Heijden de juiste keuze voor jou. Het maakt niet uit wat je persoonlijke stijl is of welke voorkeuren je hebt: samen met jou kan ik altijd een passend ontwerp maken. 


Wat kan ik allemaal voor jou betekenen? Uiteraard beginnen we bij het begin. Je wilt een huis bouwen, maar wat zijn je wensen? Samen kunnen we een woning ontwerpen met de juiste functionaliteiten, een mooie lichtinval en natuurlijk een stijlvol design. Daarnaast kan je mij ook inschakelen voor de administratieve taken die bij een nieuw huis komen kijken. Bovendien is functionele  architectuur een van mijn specialiteiten. Heb je dus interesse in duurzaam wonen? Dan bespreek ik alle mogelijkheden met je, zodat jij in de toekomst in een zo groen mogelijk huis woont. Hierbij adviseer ik je niet alleen op het gebied van materiaalgebruik, maar kan ik je ook informatie geven over duurzame installaties in je woning. Maar natuurlijk kunnen we u ook van dienst zijn bij een kleine of grote verbouwing, bijgebouwen, e.d..


Architectenbureau Dick van der Heijden heeft al meer dan negentig jaar ervaring met het ontwerpen van de meest uiteenlopende huizen, verbouwingen en andere gebouwen. Wij staan dus altijd voor je klaar. Je wilt een huis laten ontwerpen, maar wat kost een architect nou precies? De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wil je graag een offerte aanvragen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op, zodat ik je vragen zo snel mogelijk kan beantwoorden. Je kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan ons architectenbureau in de buurt van Den Bosch.

Architectenbureau Dick van der Heijden

Adres
Kasteel ter Aalaan 1
5258 CH Berlicum
(gemeente Sint Michielsgestel)
Telefoon
073-5031284
06-15373735
E-mail
info@dickvanderheijden.nl
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30

Maar u kunt ons natuurlijk altijd bellen voor meer informatie

Algemene Voorwaarden

Opdrachten worden uitgevoerd volgens de DNR 2005 (De Nieuwe Regeling 2005, rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur) met toelichting DNR 2005. Opdrachten voor particuliere opdrachtgevers worden uitgevoerd volgens de Consumentenregeling 2006 (CR 2006 Algemene voorwaarden consument - architect).

Contactformulier